Примена Одлуке декана о мерама превенције ширења вируса Ковид-19

У складу са Одлуком декана о мерама превенције ширења вируса Ковид-19, обавештавамо студенткиње и студенте да предузимамо следеће мере:

  1. Отказивање редовних наставних активности: предавања, вежбе, консултације, поправне вежбе и испити неће бити одржани на уобичајен начин у седмици од 16. до 20. марта. Информације о евентуалном даљем одлагању и/или отказивању активности на предмету биће саопштене на сајту предмета у суботу, 21. марта.
  2. Извођење часова предавања и вежби путем интернета: настава на предмету Историја модерне политичке мисли изводиће се путем платформе за електронско учење Универзитета у Београду RCUBeLearning (http://elearning.rcub.bg.ac.rs/). Детаљи о начину приступа и извођења наставе биће објављени до уторка, 17. марта на страници предмета.
  3. Све ће се консултације одржати путем електронске поште.
  4. Испити у ванредном испитном року, заказани за 17. март, одлажу се за седам дана. Информације о евентуалном даљем одлагању биће саопштене у суботу, 21. марта.
  5. Начин евалуације студената на предиспитним активностима на предмету ИМПМ зависиће од епидемиолошке ситуације у Републици Србији. Уколико будемо у прилици да наставимо са извођењем часова вежби у року од три недеље, евалуација ће бити непромењена, а тест са пропуштеног часа вежби биће одржан у посебном термину. Ако ванредне мере потрају дуже, организоваће се колоквијум који обухвата целокупно градиво обрађено на часовима вежби организованим путем интернета, чим се епидемиолошка ситуација у Републици довољно поправи.